Jaoksia joka lähtöön

Automobile Citroën ry:n sisällä toimintaa löytyy paikallisesti aluejaoksien toimesta, eri malleihin erikoistuneiden mallijaoksien sekä mm. ratapäiviä järjestävän Sport-jaoksen toimesta.

Aluejaokset järjestävät tapaamisia maantieteellisen sijainnin perusteella. Aluetapaamisissa voit tutustua muihin lähialueen Citroën-harrastajiin, nähdä mielenkiintoisia autoja sekä saada vinkkejä ja ohjeita. Jokaisella aluejaoksella on oma puuhahenkilö, joka vastaa tapaamispaikan järjestelyistä ja keneltä voit tiedustella lisää liittyen AC ry:n toimintaan ja jäsenyyteen.

Mallijaokset koostuvat jostakin tietystä mallista erityisesti kiinnostuneista henkilöistä, ja jotka itse usein omistavat ja harrastavat kyseistä mallia kaikkein mieluimmin. Mallijaoksilla on myös omia tapahtumia siinä missä Sport-jaos järjestää kesä- ja talviratapäiviä, joissa pääsee tutustumaan ajoneuvonsa käyttäytymiseen turvallisessa ympäristössä. Sport-jaos myös valitsee vuoden Sport-mobilen kesän ratapäivillä.

Aluejaokset

Etelä-Karjala

Pekka Ripatti
p. 040 635 1348
Kuukauden kolmas sunnuntai klo 16.00.
>> Caffe Violet

Etelä-Savo

Mikko Rongas
p. 040 575 2547
Joka kuukauden toinen tiistai.
Tiedustele paikka Mikolta.

Helsinki

Esko Öblom
esko.oblom • citroenkerho .fi
Joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko (ei heinäkuussa) klo 18.00–20.00.
>> Neste K Kehäkessa

Kainuu

Ari Sitronen
p. 040 050 2951
sitronen.ari • gmail.com
Ei säännöllistä aikaa tai paikkaa, tiedustele Arilta

Keski-Suomi

Pekka Lassila
pekka.lassila • citroenkerho.fi
Joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko.
>> ABC Keljonkangas

Länsi-Uusimaa

Pentti Danbom
pentti.danbom • gmail.com
Varmista ajankohta ja paikka Pentiltä.

Pohjois-Pohjanmaa

Vili helminen
p. 040 683 5335

 
Päijät-Häme

Manu Huvila
p. 041 440 3295
Joka kuukauden kolmas torstai klo 18.00 eteenpäin.
>> Lomakeidas Jokikumpu

Tampere

Jarmo Helander
p. 040 559 6849
Joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18.00. Kesä-syyskuussa Vehoniemen automuseolla!
>> Hervannan Wanha Bensis (Neste)

Turku

Jukka Salminen
p. 040 558 3171
Joka kuukauden neljäs keskiviikko (ei kesä– heinä– ja joulukuussa)
ABC-liikenneaseman kabinetissa klo 18.00–20.30
>> Auran ABC

Lähetä kysymys

C5-jaos

C5-jaos perustettiin syksyllä 2014. Jaoksen tarkoitus on ylläpitää tämän menestysmallin omistajien/harrastajien avun ja tiedonkulkua. Mahdollisuuksien mukaan järjestetään vuosittain C5–tapaaminen, jossa samanhenkiset tapaavat toisiaan vapaan keskustelun, ruokailun ja yhdessäolon merkeissä koko perheen voimin.

Kaikki Automobile Citroën ry:n jäsenet, joilla on C5 tai ovat muuten kiinnostuneita mallista ovat automaattisesti mukana tässä jaoksessa ilman eri liittymistä tai maksua.

lähetä kysymys

SM-jaos

Citroën SM Club Finlande (SMCF) on suomalaisten Citroën Maserati -harrastajien yhteenliittymä ja Automobile Citroën ry:n eli Suomen Citroën-kerhon jäsenjaos. Jaoksen tarkoituksena on tehdä Suomessa tunnetuksi tätä Citroënin kaikkien aikojen loistokkainta autoa, joita on uutena maahamme tuotu vain kaksi kappaletta. SM Club Finlanden jäseneksi otetaan automaattisesti kaikki suomalaiset Citroën SM:n omistajat. Mukaan pääsevät toki myös kaikki halukkaat, SM:stä kiinnostuneet Citroën-kerhon jäsenet.

SM Club Finlande järjestää vuosittain Suomen virallisen SM-tapaamisen, joka on kaksipäiväinen hyvää ruokaa, saunomista, yhdessäoloa ja seurustelua sisältävä perhetapahtuma.  SM-tapaamisiin kutsutaan vieraiksi Maserati Merakin suomalaiset omistajat autoineen ja perheineen.

SM-jaoksen toimintaan voit tutustua vanhoilla sivuilla >>

lähetä kysymys

Sport-jaos

Sport-jaos on Automobile Citroën ry:n vuoden 2003 keväällä perustettu jaos. Sen tarkoituksena on tutustuttaa harrastajia turvallisesti rata-ajoon ja talvisin järjestää liukkaan radan ajoharjoittelua. Kesän ratapäivän yhteydessä valitaan vuoden sportmobile, jonka omistaja saa kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa. Samaa autoa ei voida valita kahdesti vuoden sportmobileksi.

Citroënin Sport-malleihin luetaan  eri mallisarjojen ns. urheilullisemmin varustellut versiot kuten esimerkiksi GTi, Turbo, VSX, VTS jne. Yleensä sport-mallissa on myös hieman tavallista perhemallia tehokkaampi moottori. Tarkkaa rajaa ei kuitenkaan ole vedetty, vaan sport-malliksi voidaan lukea myös vaikkapa itse rakennettu tai varusteltu Citroën.

Sport-jaoksen tapahtumiin, kuten ratapäiville, voi luonnollisesti osallistua myös muilla malli- ja varustetason Citroëneilla.

Sport-jaoksen toimintaan voit tutustua vanhoilla sivuilla >>

lähetä kysymys

Xantia-jaos

Automobile Citroën ry:n Xantia-jaos perustettiin keväällä 2007. Jaoksen tarkoituksena on pitää yllä tämän keskiluokan menestysmallin omistajien/harrastajien avun ja tiedon kulkua. Mahdollisuuksien mukaan järjestään vuosittain kokoontumisajo, jossa samanhenkiset tapaavat toisiaan vapaan keskustelun, ruokailun ja yhdessäolon merkeissä koko perheen voimin.

Kaikki Automobile Citroën ry:n jäsenet, joilla on Xantia tai ovat muuten kiinnostuneita mallista, ovat automaattisesti mukana tässä jaoksessa ilman eri liittymistä tai maksua.

Xantia-jaoksen toimintaan voit tutustua vanhoilla sivuilla >>

lähetä kysymys