Citikka-galleria päivitetty

Aiemmin osoitteessa http://galleria.citikka.info sijainnut kuvagalleria Citroën-aiheisille kuville on siirretty osaksi Automobile Citroën ry:n kotisivuja. Kuvagallerian ”moottori” vaihdettiin samalla hieman nykyaikaisempaan, tietoturvallisempaan ja edelleen kehittyvään malliin. Tästä johtuen kuvagallerian ulkoasu ja käyttöliittymä ovat hieman erilaisia.

Unohtuneen salasanan uusimispainike.

Gallerian siirto palvelimelta toiselle ei ole aivan suoraviivainen toimenpide vaan matkan varrella on pitänyt muuttaa monta asiaa. Koska prosessi on liian suuri kerralla tehtäväksi, työ on tehty osissa ja tästä johtuen on mahdollista, että joidenkin rekisteröityneiden käyttäjien tunnukset eivät tällä hetkellä toimi. Mikäli ei pysty kirjautumaan vanhoilla tunnuksilla, tulee käyttäjän uusia salasanansa. Tämä onnistuu klikkaamalla ikonia kirjautumispaneelin oikeassa alakulmassa.

 

Uudistettuun galleriaan pääset suoraan osoitteella https://citroenkerho.fi/citikkagalleria tai klikkaamalla galleria-painiketta tämän  sivuston valikkorivillä. Citikka-gallerian kehitystyötä jatketaan. Mikäli kohtaat ongelmia käytössä lähetä sähköpostia webmasterille tai käytä ota yhteyttä -lomaketta ACry-sivulla.

2017-11-12T19:46:25+00:00 12.11.2017|Uusimmat, Ylläpito|