Citroënin maahantuonti siirtyy Veholta Bassadonelle

Veho ja Bassadone Automotive Group ovat allekirjoittaneet kauppasopimuksen, jonka toteutuessa Vehon PSA-automerkkien (Citroën, Peugeot ja DS) maahantuontitoiminnot Suomessa siirtyvät Bassadonelle. Veho jatkaa merkkien jälleenmyyjänä Suomessa sekä Citroën-maahantuojana Baltian maissa.

Bassadone Automotive Group perustaa Suomeen uuden liiketoimintaryhmän PSA-merkkien maahantuontia varten. Nykyisellään Bassadone Automotive Groupilla on Suomessa jo usean merkin maahantuontiliiketoimintaa Bassadone Automotive Nordic –yritysryhmässä.

”Näemme PSA-merkkien osalta merkittävän kasvupotentiaalin Suomessa ja tavoitteemme on saada merkkien markkinaosuus vahvalle kasvu-uralle. Merkkien liiketoiminta tulee olemaan täysin erillään muista yhtiöryhmämme maahantuomista merkeistä ja täten varmistetaan PSA-liiketoiminnan kehitys sen omiin vahvuuksiin perustuen. Sekä Peugeotin että Citroënin lähivuosien uudet mallit ovat todella upeita ja hyvin Suomen markkinaan sopivia. DS-merkin uudelleenlanseeraus antaa meille myös vahvan sijan premium-autojen luokassa ”, Bassadonen toimitusjohtaja Antti Ruhanen valottaa kaupan taustoja.

Lähde: Veho Oy Ab tiedote

2017-03-07T16:10:58+00:00 7.03.2017|Muut mediat|