• ABB FIA Formula E World Championshipin kauden 9 neljäs kierros ajetaan tänä lauantaina Hyderabadissa (Intia).
• Ensimmäistä kertaa historiansa aikana 100 % sähkökilpakategoria vierailee Intiassa
• DS Automobiles ja PENSKE AUTOSPORT haluavat palata kärkeen avauskilpailujen jälkeen

Ensimmäistä kertaa ABB FIA Formula E World Championship -sarjan historiassa Intia isännöi tänä lauantaina 100-prosenttisesti sähkökäyttöisen yksipaikkaisen luokan 9:n kauden neljättä osakilpailua. Hussain Sagar -järvelle päin avautuva Hyderabadin rata toivottaa tervetulleeksi 22. -kilpailevaa kolmannen sukupolven ajokkia, mukaan lukien DS Performancen, DS Automobilesin kilpa-osaston, kehittämä DS E-TENSE FE23.
DS PENSKEn värejä edustaa jälleen hallitseva maailmanmestari Stoffel Vandoorne yhdessä Formula E -historian ainoan kaksoismestarin: Jean-Éric Vergnen kanssa.
Uuden kauden kolmesta aiemmasta osakilpailusta opittuina DS PENSKE lähtee viikonloppuun uudella motivaatiolla palatakseen taulukon kärkeen ja taistellakseen palkintokorokkeista ja voitosta.
Ensimmäisenä Formula E -sarjaan osallistuneena premium-valmistajana DS Automobiles jätti jälkensä sähköajoneuvon historiaan voittamalla sekä joukkue- että kuljettajatittelin kahdesti vuosina 2019 ja 2020. Valmistaja on myös kerännyt vaikuttavan määrän voittoja. (15) ja palkintokorokesijoja (44) Formula E:n aikana. Nykyään DS Automobiles erottuu Formula E:n menestyneimmistä joukkueista, ja sillä on eniten pisteitä sarjan luomisen jälkeen.

Eugenio Franzetti, DS Performancen johtaja:
”Ensimmäistä kertaa Formula E -kilpailu järjestetään Intiassa. Se on todellinen haaste kaikille joukkueille, koska kilpailemme aivan uudella radalla ensimmäistä kertaa ja meillä on varmasti vielä paljon opittavaa GEN3-autostamme. Joten on vaikea tehdä mitään ennusteita. Varmaa on, että DS Performance on työskennellyt erittäin lujasti viime kisan jälkeen selkeänä tavoitteenaan parantaa suorituskykyämme.

Avainluvut sen jälkeen, kun DS Automobiles tuli Formula E -sarjaan:
• 92 kilpailua
• 4 mestaruutta
• 15 voittoa
• 44 podiumia
• 21 paalupaikkaa